Opslagstavlen

• ikon
    Åbent hus for kommende børnehaveklassebørn d. 15. januar.
    Se vedhæftede invitation.
    Morten Warming den 17-12-2018
  • ikon
    Vores hold Team Kaktus 4 Life fra 6. årgang kan nu kalde sig bornholmske mestrer i quizzen Smart Parat Svar - virkelig godt gået.
    Tryk på pilen for at se og læse indslag fra tv2Bornholm.
    Morten Warming den 09-01-2019
    Kære forældre

I går på skolebestyrelsesmødet fortalte Martin Brandt, formand for skolebestyrelsen, at han trækker sig fra formandsposten og fra bestyrelsesarbejdet.
    Både vores forældrevalgte, vores elev-, medarbejderrepræsentanter og ikke mindst ledelsen har været meget glade for samarbejdet med Martin.
    Martin har ”styret” os med fast hånd og været med til at sikre en struktur på møderne der har gjort, at vi er kommet godt rundt om tingene og også har nået punkterne inden for mødernes tidsramme, som regel.
    Stor tak til Martin for interessen for-, nysgerrigheden til- og ikke mindst det kæmpestore stykke arbejde det har været, at skulle være med til starte en ny skole op.
    Med Martins afgang fra bestyrelsen, er vi i den situation, at der skal være suppleringsvalg. Der skal være syv forældrerepræsentanter i bestyrelsen. Suppleringsvalget vil foregå i januar måned, men ved man allerede nu, at man har lyst til at indgå i bestyrelsesarbejdet for Søndermarksskolen, må man meget gerne skrive/ringe.

På ledelsens vegne
    Tina Duermin Johansen

Tina Duermin Johansen den 13-12-2018
    D. 3. december 2018

Kære forældre

Søndermarksskolens vision er ved at være færdig og i den forbindelse har vi lavet en lille folder, som vi kan udlevere, og som kommer til at ligge på vores hjemmeside. Visionen er blevet til i et samarbejde mellem personale, ledelse og skolebestyrelse. For at teksten ikke skal stå alene, har vi haft en professionel fotograf til at tage billeder på skolen, bl.a. var han med, da vi holdt åbent hus i september måned, det kom der nogle helt fantastiske billeder ud af.
    Nogle af disse billeder er blevet brugt i vores lille folder og meningen er, at vi med ret jævne mellemrum vil skifte billederne ud, så det hele tiden er nuværende elever og vedkommende situationer der er afbilledet.
    Det betyder, at nogen af jer vil opleve, at lige jeres barn er en del af vores folder. Hvis jeres barn ikke må afbilledes på den måde, vil vi bede om, at I giver besked til skolens kontor.

Tina Duermin Johansen

Tina Duermin Johansen den 03-12-2018