image

Søndermarksskolen 

      Rønne - Bornholm

     

 

 

14 - 0 til SMSK over Syd Bornholm

 • ikon
  Camilla Lorentzen den 17-09-2018
  smileyInvitation

  Kære forældre, søskende og familier
  Kære naboer, samarbejdspartnere, politikere, og kolleger.
  Kære alle der er interesserede

  Søndermarksskolen har været gennem en forvandling. Der er blevet renoveret, bygget om og bygget til. Vi har fået nogle helt unikke fælles- og fagområder, nye læringsmiljøer og samtidig lokaler, så alle klasser har deres eget lokale. Skolen er blevet opdateret med tidsvarende lys og solafskærmning, ny ventilation som sikrer, at der altid er et godt indeklima. Vi har fået akustikplader op i klasse-, fag- og fælleslokaler, så støj og efterklang er så lille som muligt.
  Vi er glade for og stolte af vores skole - og det vil vi gerne dele med jer.

  Kom og se og oplev en ”skoledag” på Søndermarksskolen og få samtidig mulighed for at komme rundt i alle kroge, se vores fantastiske arenaer, se vores flotte faglokaler og møde alle vores skønne elever og dygtige personaler.

  TORSDAG DEN 20. SEPTEMBER 2018. KL. 15.00 - 17.00.
  slår vi alle døre op.
  Helt ekstraordinært går eleverne denne dag i skole fra klokken 11:00 til 17:00 og du kan derfor få mulighed for at se, hvordan der læres og undervises på vores folkeskole anno 2018. Der vil også være rundvisninger på skolen ved nogle af vores skønne elever.

  Vi holder auktion kl. 16.30 over nogle af de undervisningsmaterialer vi ikke længere skal bruge. Hvad med et gammel landkort? Et udstoppet dyr til kaminhylden, bøger eller ”ting og dimser” fra de forskellige faglokaler?

  Der vil være mulighed for at købe en lille forfriskning på dagen.
  Eventuelle indtægter vil gå ubeskåret til renovering af Søndermarkskolens legeplads og udearealer!
  Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at komme forbi.
   
  Venlig hilsen
  På vegne af Søndermarksskolens elever, personale og ledelse.
   
  Tina Duermin Johansen
  Skoleleder

   ’Et lille udpluk af vore søde elever/SFO-børn.’
   
   
 • ikon
  Morten Warming den 13-09-2018
  Vi har åbent hus på torsdag d. 20. september.

  Klik på pilen.
 • Heidi Jørgensen den 11-09-2018
  Kære forældre,

  Nu kan I kun komme på Intra med jeres forældreuni-login. Hvis du ikke lige har fået det lavet, så er her en vejledning.   
 • ikon
  Tina Duermin Johansen den 21-08-2018
  Kære forældre og elever
   
  Vi er rigtig glade for og stolte over vores nye og nyrenoverede skole, det vil vi selvfølgelig gerne dele med alle interesserede.

  For at kunne vise skolen frem mens der arbejdes, har vi valgt at omlægge alles mødetid,

  Torsdag d. 20.9.2018 møder alle elever kl. 11.00 – 17.00.

  Frito har åbent fra kl. 6.05 som de plejer og holder åbent til kl. 11.00, alle elever fra 0. – 3. årgang er velkomne, også de der ikke normalt går i Frito.

  Vi glæder os til at se jer alle, så husk at sætte kryds i kalenderen.
   
  Tina Duermin Johansen
  Skoleleder
   
 • ikon
  Tina Duermin Johansen den 20-08-2018
  D. 20. august 2018

  Velkommen til et nyt skoleår
   
  Velkommen tilbage fra sommerferie til både nye og ”gamle” elever. Det var rigtig dejligt at se jer alle. Og tak for en fantastisk 1. skoledag.
  Jeg er sikker på, at alle I forældre, der var med på 1. skoledag, vil give mig ret i, at eleverne på Søndermarksskolen er rigtig gode til at samles og være sammen! Alle 517 elever og ca. 50 medarbejdere var samlet i skolegården. Flaget var hejst, solen skinnede, smilene var store og forventningen til at lære, særligt hos de yngste, var tårnhøje, hos de lidt ældre elever var der stor gensynsglæde over at se alle kammeraterne igen, der blev talt, grinet, undersøgt, leget og stille og roligt fandt alle på plads.
  I den kommende tid skal vi finde os tilrette i de ny renoverede og nybyggede lokaler. I løbet af den første uge har alle elever været rundt på hele skolen. Eleverne har sammen med venskabsklasserne gået på opdagelse på skolen og nogen har også udforsket nærområdet og flere har været på små ture sammen.
   

  Forældremøder & indvielse

  Vi har haft stort fremmøde til forældremøde for 0. årgang -  det er vi glade for. At I kommer på skolen, betyder meget for det samarbejde vi rigtig gerne vil have med jer forældre. Så tak for det.
  I løbet af den næste periode vil der være forældremøder i alle klasser/årgange. På de første forældremøder vil ledelsen også være til stede. Det er vi for at få en mulighed for, at vi kan hilse på hinanden og selvfølgelig også være til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål særligt til os…
  Der er rigtig mange ting, der skal tages højde for, når man flytter. Det vidste vi godt og alligevel bliver man overrasket, så kan det nok ikke undgås, at der vil være enkelte ting på Søndermarkskolen der ikke er helt på plads endnu - men det kommer! Det skal selvfølgelig fejres. Derfor holder vi indvielse/ housewarming for alle interesserede, forældre, naboer, politikkere, kollegaer, kort sagt alle der har lyst torsdag d.20 september kl. 15.00 – 17.00. I får selvfølgelig en rigtig invitation, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og inviter gerne familie og venner med.

  Læringsmiljøer og ressourcer

  Som sagt har vi glædet os til et nyt skoleår, vi har glædet os til at arbejde med eleverne og med jer forældre og til at komme i gang i de nye læringsmiljøer. Med arenaerne får vi rigtig mulighed for at arbejde på tværs på årgangen, vi har pladsen og lokalerne er indrettet til at understøtte netop den måde at undervise på, samtidig har vi gode klasselokaler til alle klasser, så vi føler os privilegerede. Her på Søndermark er der god plads både inde og ude. Vi har også gode muligheder for holddeling fordi vi i år har en ekstra ressource, det er både pædagog- og lærertimer på de enkelte årgange. Det betyder, at der i mange timer vil være flere voksne til stede, hvilket igen betyder, at der kan deles i flere hold med færre elever. Pædagoger og lærere er i et endnu tættere samarbejde om elevernes undervisning og læring i det daglige. Også vores faglige vejledere er meget involverede i de enkelte årganges årsplaner og daglige arbejde - alt sammen noget vi ved er med til at højne elevernes faglige udbytte og trivsel.
  Som sagt har vi 517 elever lige nu på Søndermark. De er fordelt på 23 klasser og giver et gennemsnit på 22,5 elever pr. klasse. Vi er glade for hver og én af børnene og vi tager opgaven med, at hver eneste elev skal blive så kompetent og dygtig det overhovedet er muligt, meget alvorligt.
  Vi har alle stillinger besat og alle vores dygtige, veludannede medarbejdere sætter en ære i, at deres elever trives og lærer bedst og mest muligt.
  På Søndermarksskolen arbejder vi ud fra en vision om at, ”sammen gør vi en forskel”. For os betyder det, at det faglige niveau skal være så højt som muligt, nysgerrigheden til at lære skal være så stor som mulig og modet til at turde prøve skal understøttes mest muligt, det hele skal foregå i et fællesskab med alle andre.
  Vi glæder os til skoleåret, det første på den nye Søndermarksskole, og vi håber at I vil bidrage med spørgsmål, kommentarer og gode råd. Jeres oplevelse af og mening om skolen betyder rigtig meget for os.
   
  Mange hilsner fra
   
  Jakob Fugl Hørkilde, faglig koordinator
  Lars Kromann Myhre, leder for udskolingen
  Morten Warming, leder for indskoling og SFO
  Tina Duermin Johansen, skoleleder og leder af mellemtrinnet
   
   
Ingen aktuelle nyheder
 • 19-09-2018
  08:00-14:00
  Skovskole · 1A · 1B
  1
 • 25-09-2018
  18:00-20:00
  SB Møde · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 7C · 8A · 8B · 9A · 9B · 9C
  1
 • 26-09-2018
  08:00-14:00
  Skovskole · 1A · 1B
  1