Søndermarksskolen - Rønne

Placering på den gamle Østre Skole

Søndermark har skolepatrulje ved Åkirkebyvej.

Det er udvalgte elever fra Søndermarks 7. klasser der varetager Skolepatruljefunktionen. De er til stede om morgenen kl. 08.00 – 08.10 samt over middag kl. 12.55 – 13.05.

Det er meget vigtigt, at alle respekterer og retter sig efter SP`ernes anvisninger, samt i øvrigt viser hensyn til hinanden i trafikken. Det gælder ikke kun eleverne, små som store, men også forældre, lærere og øvrige trafikanter.

Færdselskontaktlæreren uddanner SP-eleverne samt vedligeholder denne uddannelse. Kontaktlæreren fører desuden tilsyn med skolepatruljen i samarbejde med politiet. Derudover samarbejder færdselskontaktlæreren med politiet om færdselsspørgsmål, koordinerer cykeleftersyn, lygtekontrol m.v. og arrangerer cyklistprøven med skolens 6. klasser.

Skolens færdselskontaktlærer er Line Blem