Smart Parat Svar - 6. årg i finalen

Jakob Fugl Hørkilde den 07-12-2018
    ”SMART PARAT SVAR”

”Team Kaktus 4 Life” fra 6.a på Søndermarksskolen sejrede i 2. runde af quizzen ”SMARPARATSVAR”, der blev afholdt på Rønne bibliotek i onsdags. Holdet er dermed videre til regionsfinalen der afholdes d. 9. januar.

STORT TILLYKKE TIL HELE 6. ÅRG.

Tina Duermin Johansen den 07-12-2018
    Kære forældre og elever

Jeg har vedhæftet et lille skriv om skolens nye logo. Jeg håber I vil tage godt i mod det?

Tina Duermin Johansen
    Tina Duermin Johansen den 03-12-2018
    D. 3. december 2018

Kære forældre

Søndermarksskolens vision er ved at være færdig og i den forbindelse har vi lavet en lille folder, som vi kan udlevere, og som kommer til at ligge på vores hjemmeside. Visionen er blevet til i et samarbejde mellem personale, ledelse og skolebestyrelse. For at teksten ikke skal stå alene, har vi haft en professionel fotograf til at tage billeder på skolen, bl.a. var han med, da vi holdt åbent hus i september måned, det kom der nogle helt fantastiske billeder ud af.
    Nogle af disse billeder er blevet brugt i vores lille folder og meningen er, at vi med ret jævne mellemrum vil skifte billederne ud, så det hele tiden er nuværende elever og vedkommende situationer der er afbilledet.
    Det betyder, at nogen af jer vil opleve, at lige jeres barn er en del af vores folder. Hvis jeres barn ikke må afbilledes på den måde, vil vi bede om, at I giver besked til skolens kontor.

Tina Duermin Johansen

• 12-12-2018
    18:00-20:00
    SB Møde i personalerummet · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 7C · 8A · 8B · 9A · 9B · 9C