JUL PÅ SØNDERMARK

Jakob Fugl Hørkilde den 14-12-2018
    ”Juleafslutning ” fredag 21. januar 2018

Program:
    • kl. 08.05 til 09.35       Klasse/årgangstid.
    • Kl. 09.35 til 09.50      Frikvarter.
    • Kl. 10.30 til ca. 11.00 Klassebanko over kaldeanlægget.     Oprydning og klargøring til juleferie.
    • Kl. 11.20 til 11.55     Fællessamling i Salen.
      • Sang: Velkommen, grønne adventskrans
      • Èn julehilsen fra ……
      • 7. årg.
      • Julebankopræmier
      • Sang: Dejlig er jorden
      • Tinas juleferietale
      • Sang: ”På Loftet Sidder Nissen”.
    • Kl. 11.55 til 12.00     GOD JULEFERIE TIL ALLE
    • kl. 12.00 til 16.00     Er alle indskolingsbørn (0. til 3. årg) velkommen i FRITO
    Tina Duermin Johansen den 13-12-2018
    Kære forældre

I går på skolebestyrelsesmødet fortalte Martin Brandt, formand for skolebestyrelsen, at han trækker sig fra formandsposten og fra bestyrelsesarbejdet.
    Både vores forældrevalgte, vores elev-, medarbejderrepræsentanter og ikke mindst ledelsen har været meget glade for samarbejdet med Martin.
    Martin har ”styret” os med fast hånd og været med til at sikre en struktur på møderne der har gjort, at vi er kommet godt rundt om tingene og også har nået punkterne inden for mødernes tidsramme, som regel.
    Stor tak til Martin for interessen for-, nysgerrigheden til- og ikke mindst det kæmpestore stykke arbejde det har været, at skulle være med til starte en ny skole op.
    Med Martins afgang fra bestyrelsen, er vi i den situation, at der skal være suppleringsvalg. Der skal være syv forældrerepræsentanter i bestyrelsen. Suppleringsvalget vil foregå i januar måned, men ved man allerede nu, at man har lyst til at indgå i bestyrelsesarbejdet for Søndermarksskolen, må man meget gerne skrive/ringe.

På ledelsens vegne

Jakob Fugl Hørkilde den 07-12-2018
    ”SMART PARAT SVAR”

”Team Kaktus 4 Life” fra 6.a på Søndermarksskolen sejrede i 2. runde af quizzen ”SMARPARATSVAR”, der blev afholdt på Rønne bibliotek i onsdags. Holdet er dermed videre til regionsfinalen der afholdes d. 9. januar.

STORT TILLYKKE TIL HELE 6. ÅRG.

Tina Duermin Johansen den 07-12-2018
    Kære forældre og elever

Jeg har vedhæftet et lille skriv om skolens nye logo. Jeg håber I vil tage godt i mod det?

Tina Duermin Johansen den 03-12-2018
    D. 3. december 2018

Kære forældre

Søndermarksskolens vision er ved at være færdig og i den forbindelse har vi lavet en lille folder, som vi kan udlevere, og som kommer til at ligge på vores hjemmeside. Visionen er blevet til i et samarbejde mellem personale, ledelse og skolebestyrelse. For at teksten ikke skal stå alene, har vi haft en professionel fotograf til at tage billeder på skolen, bl.a. var han med, da vi holdt åbent hus i september måned, det kom der nogle helt fantastiske billeder ud af.
    Nogle af disse billeder er blevet brugt i vores lille folder og meningen er, at vi med ret jævne mellemrum vil skifte billederne ud, så det hele tiden er nuværende elever og vedkommende situationer der er afbilledet.
    Det betyder, at nogen af jer vil opleve, at lige jeres barn er en del af vores folder. Hvis jeres barn ikke må afbilledes på den måde, vil vi bede om, at I giver besked til skolens kontor.

• 21-12-2018
    Morgenmad på 1. årgang · 1A · 1B